илюстрация PFC Ludogorets 1945Вратарят Владислав Стоянов, Козмин Моци и Светослав Дяков

...
илюстрация PFC Ludogorets 1945Вратарят Владислав Стоянов, Козмин Моци и Светослав Дяков
Коментари Харесай

Стоянов, Моци и Дяков напускат Лудогорец

илюстрация PFC Ludogorets 1945

Вратарят Владислав Стоянов, Козмин Моци и Светослав Дяков завършват с Лудогорец. Това излиза наяве от публично известие на уеб страницата на " орлите ". От шампионите  приканиха почитателите си да изпълнят стадиона, за дуела от квалификациите на Шампионската лига срешу Шахтьор Солигорск, с цел да изпратят тримата футболисти, съобщи БНР.

" Да изпратим Моци, Дяков и Владо против Шахтьор в сряда. С тях изпитахме страстта на Шампионската лига, 10 пъти вдигнахме шампионската купа и спечелихме още куп титли. Светльо Дяков, Козмин Моци и Владо Стоянов повече няма да носят екипа на Лудогорец по футболните терени, само че остават вечно в историята и сърцата ни. Нека на мача с Шохтьор (Солигорск) в сряда да ги изпратим както заслужават. Да се съберем на " Хювефарма Арена " и да кажем дружно: " Благодарим ви, митове ", написаха в уеб страницата на първенците.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР